Photos!!

Hei!

Nå fikk jeg ENDELIG lastet opp bilder!!!! Så nå får dere endelig se det nye vannmerke! Hadde vært koselig om dere komenterte hvilket som dere syns er best, det nye eller det gamle.

I dag dro værdens beste kjæreste til syden, og blir borte en uke, og i morgen drar jeg til familien min sørpå. Jeg blir borte to uker, så når han kommer hjem fra syden så er jo jeg enda borte, derfor har han fått låne en telefon som jeg ringer gratis til. I dag dro jeg da for å levere telefonen, og jeg kjente jeg var veldig glad for å få se han en gang til før han dro. Jeg var der kanskje i en halvtime før de måtte dra til flyplassen. Det å si hade er noe av det verste jeg vet, det er ikke noe morro!!

Hade er et ord med mye "makt", det kan få alt fra en liten jente til en gammel mann til å gråte, det er et ord som kan få et menneske til å kjenne savn. Savn igjenn er jo i seg selv veldig vont, men om du vender litt på det, så er egentli savn veldig positivt, om du savner noen så betyr det bare at du er glad i personen, og at den betyr noe for deg!!

 


Én kommentar

hedda

07.08.2011 kl.22:32

det gamle

Skriv en ny kommentar

hits