23072011

Hei!

Ble utrolig lettet over at gjerningsmannen ble tatt, men jeg ble helt slått ut over antall døde. Fra jeg gikk å la meg, og de sa at antall døde på Utøya var 20-30 til at det ble 84, det var en stor forandring og jeg kjente at det føltes så uvirkelig.

Jeg ønsker å kanskje rette et syn på noen som folk ikke tenker på nesten i det hele tatt, men det er folk jeg synes også fortjener minst like mye tanker og støtte som andre pårørende, det er de pårørende til gjerningsmannen, hans familie og venner. Jeg synes det er noen som også fortjener mye omtanke nå, tenk å få vite at DIN sønn, DIN bror eller DIN venn faktisk har vert annsvarlig for at nesten 100 personer har mistet livet?

Tenk å være mor/far til en sønn som du ser ALT godt i, som DU har lært å prate, gå, ha egene meninger, som DU har oppdrett, den personen har faktisk gjort det INGEN ønsker at deres barn skulle kunne gjøre, det du har lært barnet ditt at er utrolig galt og helt feil å gjøre. Tenk å få den meldingen om hva ditt barn har gjort? Det må da være like ille som å få vite at noen har tatt livet av ditt barn.

Tenk å være bror/søster til en bror du har lekt og kranglet om hverandre med, helt siden du var liten, den du har kunne fortelle alle hemmelighetene dine til, den du har kunne kranglet med om alt, så mye at foreldrene dine trodde at det var 3. verdenskrig som kom, men uansett hvor mye dere krangler, så blir dere enige. Tenk å få beskjeden om at DIN bror har gjort det du aldri hadde drodd om han, han har tatt livet av nesten 100 personer. Det må være like ille som å få vite at noen har tatt livet av din bror/søster.

Tenk å være venn til den du har lekt med i søla med da dere var små, dere har gjort rampestreker i hagen til naboen og fulgt hverandre helt fra dere var små, og helt til dere satt på en bar sammen og var så fulle at dere ikke husker noe som helst dagen etter. Den personen du har fortalt ALT til, dere har kranglet og blitt venner igjenn mange ganger. Tenk å få beskjeden om at DIN venn har gjort det du ALDRI hadde trodd han ville gjøre, at DIN venn har tatt livet av nesten 100 personer. Det må være like ille som å få vite at noen har tatt livet a din venn.

 

Vet at noe av det ble en del gjenntakelse, men det er gjort med vilje, håper ingen blir provosert av det! (Sorry om noen blir det <3 )

 

-Lone

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits