Good morning!

God morgen!

Våknet egentlig ganske tidlig i dag, så jeg lå å slumret en stund, men da det plinget inn ei melding så var jeg plutselig ferdig å sove. Var egentlig greit å våkne da, har jo ikke stått opp ordentlig enda. I dag blir en ny chille dag, skal brette noen klær å ellers bare slappe av (somerferie er HERLIG!!!) Tror jeg skal ordne meg en god frokost, å kanskje jogge meg en tur, siden det er så deilig vær. Jeg har ikke jogget på lenge så kondisen er vel helt på bunn, men det skal fikses!

Akkurat nå sitter jeg å leter etter sanger på spotify, er så utrolig mange sanger som jeg har hørt tidligere å har likt kjempe godt, men de er helt glemt av. Så når jeg nå leter igjennom sanger så er det mange jeg MÅ legge til i listene mine så jeg ikke glemmer dem igjen!

Blir sikkert å ta meg en tur ut for å ta bilder senere i dag, så da skal jeg prøve å få lakt ut noen helt nye og ferske bilder!

 

Men her er noen bilder jeg har tatt didligere, håper dere liker dem!

-Lone

2 kommentarer

anette - 20år og tobarnsmor

29.06.2011 kl.13:17

sv ; så utrolig gøy, enn om du kopierer bildene jeg har tatt på den bloggen, å prøver deg frem da?

Lone

29.06.2011 kl.13:52

anette:

Ja, skal e hva jeg kan ordne, tror det skal bli bra for bildene dine er utrolig fine!!

Har du en mail jeg kan sende til når jeg har et første utkast klart? (om du ikke vil legge den ut på nett kan du omså sende en mail til meg på "myownphoto@hotmail.com" om du ønsker)

Skriv en ny kommentar

hits